USA

Durva: részegen akart műteni a plasztikai sebész

Honlapja szerint a migrénes fejfájás műtéti úton való megszüntetésére specializálódott.

2018.01.17 13:33MTI

Kentuckyban letartóztattak egy plasztikai sebészt, mivel állítólag részegen jelent meg a kórházban egy műtét előtt.

Ruth Ann Childers a Lexingtoni Babtista kórház szóvivője elmondta, hogy Dr. Theodore Gerstle, nem az ő orvosuk, hétfőn érkezett a kórházba, hogy elvégezzen egy műtétet, de a kórház személyzete jelentette, hogy a férfi részeg - írja a Fox News.

Gerstle önként és gyalog indult el a kórházból, miután a főorvos közölte vele, hogy nem műthet. A kórház ezután értesítette a rendőrséget, akik nem sokkal később,a kórháztól nem messze le is tartóztatták a plasztikai sebészt.

"A betegek biztonsága a legfontosabb" - mondta a szóvivő a WKYT hírportálnak. "Nagyon komolyan vesszük az ilyen incidenseket és alaposan kivizsgáljuk a történteket."

Dr. Theodore Gerstlet jelenleg a Fayette Megyei Börtönben tartják fogva. A kórházban, ahol hivatalosan nem volt állományban, felfüggesztették.

Nem árultál el, hogy az incidens alkalmával pontosan milyen műtétet akart végrehajtani, de honlapja szerint a migrénes fejfájás műtéti úton való megszüntetésére specializálódott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.