Zaklatási botrány

Sharon Stone-ból kitört a nevetés, mikor megkérdezték, zaklatták-e valaha

Megdöbbentő választ adott a színésznő. Videó!

2018.01.17 11:15ma.hu

Az Elemi ösztön sztárjával a CBS Sunday Morning című műsorában beszélgettek a Hollywoodot mostanság sújtó szexuális zaklatási botrányról. Mikor Lee Cowan újságíró megkérdezte, zaklatták-e valaha, a színésznőből kirobbant a nevetés.

A nem várt reakció Cowant is zavarba hozta, ezért megkérdezte, Stone vajon zavarában nevet-e, vagy pedig mert áldozat volt ő maga is.

"40 éve vagyok a filmiparban. El tudja képzelni milyen volt az a Hollywood, ahova 40 éve betettem a lábam? Ilyen külsővel... a semmiből, Pennsylvaniából érkezve... minden protekció nélkül? Mindent láttam" - felelte a színésznő.

Stone ezután hozzátette, bár sok mindent kellett átélnie, sosem élt volna olyan kapcsolatban, ahol párja uralkodik felette, megalázza. A mai fiatal nőket is intette attól, hogy feladják identitásukat egy férfi kedvéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.