Elképesztő történet

Ellopták az autóját, szinte sokkot kapott, de nem a kocsi miatt! - videó

Élete legrosszabb napjának tartja, mikor megállt tankolni annál a kútnál...

2018.01.15 19:49ma.hu

Andrew Wright autóján jelzett a lámpa, mi szerint fogytán az üzemanyag. A férfi mit sem sejtve megállt egy töltőállomásnál, ám amíg fizetett, valaki eltulajdonította a járművét. Mint mesélte, a barátnőjét erőszakkal kilökte a tettes az autóból és elviharzott.

Wright szinte sokkot kapott, mikor látta, hogy saját kocsija elhúz a helyszínről. Nem annyira az autóját sajnálta, jóval inkább kiskutyáját, Poly-t, aki szinte naponta megmentette az életét. A férfi ugyanis állandó görcsöktől szenvedett, amire az állat mindig időben figyelmeztette, így meg tudta tenni az óvintézkedéseket, többek között orvost hívott.

A férfi persze nem nyugodott bele, rendőrségre ment és teleplakátolta a környéket. Hamar megtalálták az autóját, de a kutyusnak hűlt helye volt. Szerencsére a média hamar felkapta a sztorit, így a tévében mondhatta el, mi történt vele, emellett a közösségi oldalakon is futótűzként terjed története.

Szerencsére egy nő felismerte az állatot, aki nem rég került a szomszédságába és értesítette a rendőrséget. A férfi nem hitte el, hogy megtalálták Poly-t, öröme határtalan volt, nem győzött hálálkodni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.