Baleset

Leszakadt egy födém a jakartai tőzsdén, sokan megsérültek

A baleset idején több száz diák tett látogatást a tőzsde épületében.

2018.01.15 11:24MTI

Leszakadt hétfőn egy födém a jakartai tőzsde egyik épületében, legalább 28-an megsérültek – jelentették hírügynökségek tisztségviselők és helyi tévék beszámolói alapján.

A jakartai tőzsde két toronyházból áll, az egyik torony első emeletén egy galéria omlott le. A baleset miatt kaotikus körülmények között kiürítették az épületet. A helyi Metro tévé felvétele szerint az előcsarnok tele volt törmelékkel, és látszott, amint a bennlévőknek segítenek kimenekülni az utcára. Másokat kívül, a gyepen vagy a lépcsőn fekve lehetett látni. Egy időre lezárták az épületet.

Az AFP francia hírügynökség úgy tudja: voltak olyanok, akik maguk ugrottak le az emeletről.A Metro tévé szerint 15 mentőautó érkezett a helyszínre. Egy kórház szóvivője elmondta, hogy 28 embert vittek be hozzájuk ellátásra, de állapotukról nem közölt semmit.

A jakartai rendőrség szóvivője azt mondta, hogy a baleset idején több száz diák tett látogatást a tőzsde épületében.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a födémomlást.

Az intézmény vezetője az AP szerint később azt mondta: a tőzsde újra megnyílt, kereskedési rendszerét nem érintette a baleset. A tőzsdén dolgozók közül senki nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.