Állati

Rejtélyes vadállatot kaptak lencsevégre az erdőben

Egyelőre senki sem tudja biztosra, hogy pumát, nőstény oroszlánt vagy más nagytestű macskafélét kapott-e lencsevégre egy felszerelt fotógép.

2018.01.14 18:59ma.hu
hirdetés

A rejtélyes vadállatról Bakabánya (Pukanec) és Baka község (Devičany, Lévai járás) közelében lévő erdőben készült a felvétel. A vadászok szerint valamilyen nagytestű macskafeléről van szó: lehet az puma, vagy akár nőstény oroszlán is - írta a parameter.sk.

Az állat létezését azonban egyelőre csak a fotó bizonyítja, a helyszínen ugyanis nem találták meg a nyomait, és széttépett erdei állatra sem bukkantak. Többen hamisnak vélték a felvételt. A rendőrség már foglalkozik az üggyel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.