Tragédia

Súlyos buszbaleset Csehországban

Péntek délután négy körül Horoměřice, Prága közelében egy autó és egy busz ütközött a 240-es úton.

2018.01.13 08:49ma.hu

A karambol okát egyelőre nem lehet tudni, de a busz valószínűleg lesodródott az útról, és egy fának ütközött. A ceskenoviny.cz fotói alapján úgy tűnik, hogy a fa szinte kettévágta a buszt - írta az Origo. A cseh országos mentőszolgálat szóvivője szerint harmincan megsérültek, az utasok fele súlyos sérüléseket szenvedett - köztük gyerekek. Két gyerek olyan súlyosan sérült, hogy mesterséges altatásba kellett helyezni. A Horoměřic u Prahy-ban történt buszbalesetben az első jelentések szerint 3-an meghaltak, és legalább 30-an megsérültek

Sok sérült életveszélyes állapotban van. Az elsődleges információk szerint hárman meghaltak: egyikük az autó sofőrje, a másik kettő a buszon utazott - mondta a portálnak Monika Schsinlova, a rendőrség szóvivője. A sérülteket a környékbeli kórházak fogadták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.