Illegális bevándorlás

Tehervagonon rejtőztek el a határsértők

Nemzetközi gyorsvonat gépkocsikat szállító tehervagonján elrejtőzött határsértők elfogásáról számolt be szerdán a román határrendészet.

2018.01.10 13:26MTI

Az autók alá bújt négy marokkói és líbiai férfit a román-magyar határ előtt Kürtösön (Curtici) fedezték fel a román határrendészek. A 18 és 27 év közötti határsértők azt állították: Temesváron szálltak fel a Németországba tartó intercityre, és azért bújtak el, mert nincs érvényes beutazási vízumuk a schengeni övezetbe.

A négy határsértő menedékkérőként szerepel a román hatóságok nyilvántartásában. A határrendészet tiltott határátlépés gyanújával kezdeményezett büntetőeljárást ellenük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.