Szerencsejáték

Megdőlt a lottórekord Amerikában

Egy 450 és egy majdnem 560 millió dolláros (116 és 144 milliárd forintos) nyeremény döntött lottórekordot Amerikában, egyetlen hétvégén még soha ekkora összeget nem zsebeltek be a szerencsés játékosok.

2018.01.08 10:45MTI

Egy szombaton New Hampshire-ben eladott Powerballs-szelvény mind a hat száma megegyezett a győztes számokkal, így a tulajdonos az 559,7 dolláros jackpotért jelentkezhet.

Merrimack városka több mint százéves vegyesboltjának tulajdonosa, Sam Safa a vasárnap reggeli nyitás után azt mondta, igen izgatott és reméli, valamelyik régi törzsvásárlója lett a szerencsés, aki az ország nyolcadik legnagyobb nyereményét zsebelheti be.

A bolt 75 ezer dolláros bónuszt kap a nyertes szelvény eladásáért.

Két nappal korábban egy Floridában értékesített Mega Millions-szelvény gazdája a 450 millió dolláros nagydíjat nyerte meg, amelyet szintén egy kisvárosban, Port Richey-ben vásárolt a szerencsés játékos. Az eladó 100 ezer dolláros bónusznak örülhet.

Vasárnap estig nem derül fény a nyertesek kilétére.

Valószínű, hogy a két nyeremény megdöntötte az egyetlen hétvégén Amerikában valaha volt legmagasabb lottónyeremények rekordját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.