Zaklatás a repülőn

Vetkőztette, fogdosta az alvó nőt a repülőn

Kigombolta a mellette alvó nő blúzát és nadrágját egy indiai férfi a repülőn, majd fogdosni kezdte.

2018.01.06 09:06ma.hu

A Spirit Airlines Las Vegasból Detroitba tartó járatán történt az eset. Prahbu Ramamoorthy a felesége és egy idegen, alvó nő között ült.

Az ablaknál ülő nő elmondása szerint arra ébredt, hogy a blúza, nadrágja ki van gombolva, és a férfi keze a nadrágjában van. Sírva ment a személyzethez.

Ramamoorthy tagadta az egészet, az állította, altatót vett be és aludt. Felesége szerint pedig az idegen nő a férje térdére dőlve aludt. Azt is mondták, ők kérték a személyzetet, hogy máshova ülhessenek.

A személyzet szerint ez nem igaz, tőlük csak a zaklatott nő kérte, hogy máshova ülhessen. Állításuk szerint sírva, kigombolt blúzban ment oda hozzájuk a nő.

Ramamoorthy-t a gép leszállása után letartóztatták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.