Vészhelyzet

A magasban verekedett össze egy londoni gép két pilótája

Repülés közben vitatkoztak össze a Boeing 777-es gépén, Londonból Mumbaiba tartva.

2018.01.05 07:01ma.hu

A Jet Airways jelentése szerint egy vita után a férfi kapitány odaütött a női másodpilótának, miután a nő elhagyta a fülkét. A kapitány kétszer is utánament, hogy meggyőzze a kollégáját, térjen vissza a fülkébe, viszont erre az időre teljesen felügyelet nélkül maradtak a kezelőszervek - a járaton 324 ember utazott, az eset újévkor történt.

A légitársaság hivatalos közleményt adott ki, amiben azt írta: nézeteltérés alakult ki a pilóták között, de az ügy rendeződött, a járat folytatta útját Mumbaiba, és biztonságosan landolt.

Belső vizsgálat viszont indult, a pilóta tevékenységét felfüggesztetté. Mint írták, a Jet Airways-nél az utasok és a személyzet biztonsága a legfontosabb, a légitársaság nem tűr semmiféle olyan intézkedést vagy eljárást, amely veszélyezteti a biztonságot.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.