Ketten vesztették életüket

Halálos áldozatai is vannak a kormányellenes tüntetésnek Iránban

Illegális tüntetés volt Doroud városában és ez összetűzésekbe torkollott.

2017.12.31 09:05MTI

Két ember hunyt el szombat éjjel Doroud városában, Lurisztán tartományban – jelentette a Mehr félhivatalos hírügynökség egy helyi tisztségviselő közlésére hivatkozva.

Illegális tüntetés volt a városban, és ez összetűzésekbe torkollott. „Két drága doroudi lakosunk meghalt” – mondta Habibolla Hodzsasztepur, a tartományi kormányzó biztonságért felelős helyettese, de a két ember halálának okáról, körülményeiről nem beszélt.

Iránban csütörtök óta számos kormányellenes tüntetés volt, az emberek kezdetben csak az áremelkedések miatt mentek az utcára, de később politikai követeléseik is lettek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.