USA

Meghalt a baba, akit "félbehajtott" az apja

A férfi azért lett ideges, mert a kisfiú nem hagyta abba a sírást.

2017.12.30 16:48ma.hu

Két nappal később belehalt súlyos sérüléseibe a fél éves arizónai kisfiú, akit apja egyszerűen "félbehajtott". A férfi azért lett ideges, mert a gyerek nem akarta abbahagyni a sírást, ezért a kicsi lábait a fejéhez szorította. Utólag azt is bevallotta a rendőröknek, hogy frusztrációjában kétszer megharapta a gyereket.

Az eset december 19-én történt. Az apa, a 30 éves Robert Anthony Resendiz azzal riasztotta a mentőket, hogy kisfia nem reagál semmire, és nem lélegzik. A picit a Phoenix gyermekkórházba vitték. Az orvosok már akkor kijelentették, hogy olyan súlyos sérülései vannak, melyeket nem lehet túlélni. A vizsgálatok szerint mája, hasnyálmirigye felrepedt, egyik csuklója eltört, és zúzódások voltak az oldalán. Két nappal később belehalt sérüléseibe - írta a helyi sajtó.

Az apát rögtön a gyerek kórházba szállítása után letartóztatták, remélhetőleg elnyeri méltó büntetését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.