Katasztrofális

300 ezer dolláros kárt okozott egyetlen randin

Annyira berúgott a nő, hogy tönkretette partnere méregdrága festményeit.

2017.12.29 16:02ma.hu

Valóban katasztrofális randevún van túl az ismert houstoni ügyvéd, Anthony Buzbee. A 49 éves férfi patrnernője úgy berúgott, hogy tönkretette a férfi festményeit, ezzel minimum 300 ezer dolláros kárt okozva neki.

A 29 éves Lindy Lou Layman annyira részeg volt, hogy miután megérkeztek a férfi lakására, az inkább taxit hívott neki. Ekkor a nő elszaladt és elbújt a házban. Mikor a férfi megtalálta, eléggé agresszívan viselkedett, több festményt megrongált, volt, amelyiket vörösborral öntött le. A megrongált alkotások között eredeti Andy Warhol-művek is voltak.

A nőt múlt szombaton tartóztatták le, óvadék ellenében került szabadlábra.

Anthony Buzbee egyébként már Donald Trumpot is vendégül látta otthonában, sőt, 250 ezer dollárral támogatta az amerikai elnök kampányát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.