India

Majomkirálynak tartják a 3 éves kisgyereket, a csodájára járnak - képek

Indiában szinte mindenki biztos abban, hogy a hároméves Krishna Yadav nem más, mint a hindu majomisten.

2017.12.25 17:51ma.hu

Arasznyi farka van egy hároméves kisfiúnak Indiában. A faluban majomkirályként ünneplik a gyereket, de országszerte járnak a csodájára. Bajrangbali majomkirály egy hindu isten, akinek leszületését látják a kicsiben. Az orvosok azt tanácsolták, hogy műtsék le a kinövést, de mindig valami fura dolog történik, ami megakadályozza a beavatkozást. A falubéliek szerint az istenek bosszúja ez, védik a majomkirályt.

A gyerek farka ugyanúgy nő, mint ő maga, akárcsak az állatok esetében.  Az apja szerint megáldották őket az istenek, hogy a fia lett a majomkirály inkarnációja.

Az orvosok azt mondják, a kinövést el kell távolítani, ami feltehetően egy egyszerű műtét lesz. Ám ha mégis kiújul, és tovább n, akkor bár bonyolultabb lesz a kezelés, de arra is van megoldásuk. Úgy vélik, a fiúnak hormonproblémája van, ami 20 ezer emberből egynél jön ki.

Az anyja szerint azonban minden alkalommal, mikor ráveszik magukat a műtétre, mindig valami szokatlan dolog történik, ami megakadályozza az operációt. Például a gyereknek nagyon magas láza lesz hirtelen, vagy az nyoma veszik az operációra szánt összegnek.






Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.