Állatkínzás

Zsákba rakták, kövekkel együtt, hogy halálra fagyjon a macska - videó

A kegyetlen állatkínzó arra számított, hogy a híd alá rejtett csomagban kínokkal teli vége lesz a cica életének. Hát, melléfogott!

2017.12.22 10:02ma.hu

Nem tudni, miért akart valaki megválni egy macskától, de inkább engedje csak szabadon, vigye egy állatmenhelyre, vagy posztolja valamelyik közösségi oldalra, ahelyett, hogy véget vessen az életének, csak mert számára már felesleges.

Mindenesetre a férfi úgy döntött, hogy kövekkel teli zsákba teszi a macskát, és otthagyja egy híd alatt a fagyott folyón – beledobni ugyanis nem tudta. Ám nem jött be a számítása, ugyanis szakemberek ellenőrizték éppen az arra futó vasutat, és meghallották a keserves nyávogást.

Az állatot kiszabadító mérnök végül örökbe is fogadta a cicát, így mondhatni, sokkal jobban járt, mint régi gazdájával…

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.