Kanada

Meggyilkolhatták a kanadai milliárdos házaspárt

Barry Shermant és feleségét pénteken találták holtan torontói otthonukban.

2017.12.18 10:26ma.hu

Gyanús körülmények között találták holtan pénteken torontói otthonukban Barry Sherman milliárdost és feleségét. A párhoz közelállók kizártnak tartják az öngyilkosságot.

A boncolás után összeállt egy gyilkossági ügyekben jártas nyomozócsapat.

Sherman volt kanada leggazdagabb embere.1974-ben alapította az Apotex gyógyszergyártó céget, amely jelenleg a világ hetedik legnagyobb, generikus gyógyszereket gyártó vállalata, és egyben a legnagyobb kanadai tulajdonú gyógyszeripari cég, amely évenként kétmilliárd kanadai dollárt (több mint 400 milliárd forint) meghaladó összegben értékesíti termékeit. Berry Sherman öt éve, hetven évesen mondott le a vállalat vezérigazgatói posztjáról, írta az MTI.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.