Ünnep

A sárga földig süllyedt szégyenében az anya, milyen mikulást rajzolt a kislánya

A hatéves kislány büszkén mutogatta a művét, ám édesanyja elszörnyülködött rajta - sőt, mindenki, aki elsőre látja...

2017.12.17 16:04ma.hu
hirdetés

A 6 éves kicsi lány, Mia Hawkins rajzától édesanyja teljesen ledöbbent, miután lánya megmutatta neki, mint készítettek az iskolában. A gyerek büszkén mutatta a nagy művet, amelyen a Mikulás a karácsonyi listát tartja a kezében.

Ám a pálcikakezekben szorongatott papírlap első ránézésre úgy néz ki, mintha a Mikulásnak nem a kezeit látnánk, hanem egy sokkal intimebb testrészét.

A brit Portsmouth közelében található Fareham városban élő Lisa Hawkins sem a listát vélte felfedezni kapásból a rajzon, csak akkor szégyellte el magát, mikor a lánya elmagyarázta, hogy pontosan mi látható az elkészült képen.

Miután leverte a víz, majd felúcsodott a döbbenetből, kiposztolta a rajzot a Facebookra, hogy mások is nevessenek rajta. A bejegyzést számos komment árasztotta el:
- Az ártatlanság megtestesülése.
- Le sem tagadhatnád, hogy a lányod.
- Lisa, ez csak neked nem tűnt listának, kicsit nézz magadba!
- Kíváncsi vagyok, engem meglátogat-e a Mikulás.

A kislány pedig teljesn odáig volt meg vissza attól, hogy ennyi mindenkinek tetszett a műve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.