Baleset

Horror: kétméteres lándzsa állt a hátába a hátsó ülésen - videó

Miközben hátul üldögélt az autóban, egyszer csak üvölteni tudott volna a fájdalomtól, miután az ablakon át beleállt a hátába egy lándzsa.

2017.12.16 14:39ma.hu
hirdetés

Kína keleti részén történt az eset, a hatalmas lándzsa nagy erővel törte át az autó üvegét és állt a férfi testébe. A rendőrség nyomoz, hogy szándékos volt-e az eset. A férfit azonnal kórházba vitték, ahol eléggé meglepte az orvosokat.

Egy névtelen forrás azt állítja a rendőrségnek, látta, hogy direkt afelé az autó felé dobják a lándzsát, amibe a férfi beült.

Először az orvosok levágták a lándzsa nyelét, nem vették ki, hogy ne vérezzen el, majd mások kórházba szállították, hátha ott meg tudják műteni.

A pirosbojtos lándzsa hagyományos fegyver Kínában, évszázadokon keresztül használták a kínai harcosok.Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés

Magnum: Kaliber az ügyvitelben

Magyar integrált ügyviteli rendszer forgalmazását kezdte meg több év próbaüzem után a gyártó, a Magnum IT Kft.

hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.