Gyilkosság

Gyanús körülmények: holtan találták a kanadai milliárdost és feleségét

Azt a gyógyszergyártó céget alapították, amely jelenleg a világ hetedik legnagyobb, generikus gyógyszereket gyártó vállalata.

2017.12.16 09:00ma.hu

Holtan találták torontói otthonában pénteken Barry Sherman kanadai milliárdost és feleségét; a rendőrség szerint haláluk körülményei gyanúsak. A halálesetről Eric Hoskins ontariói egészségügyi miniszter is hírt adott a Twitteren. "Nem találok most szavakat. Drága barátaimat, Barry és Honey Shermant holtan találták. Csodálatos emberek, hihetetlen emberbarátok, az egészségügy nagy vezéregyéniségei" - írta a tárcavezető.

Sherman 1974-ben alapította az Apotex gyógyszergyártó céget, amely jelenleg a világ hetedik legnagyobb, generikus gyógyszereket gyártó vállalata, és egyben a legnagyobb kanadai tulajdonú gyógyszeripari cég, amely évenként kétmilliárd kanadai dollárt (több mint 400 milliárd forint) meghaladó összegben értékesíti termékeit. Berry Sherman öt éve, hetven évesen mondott le a vállalat vezérigazgatói posztjáról, írta az MTI.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.