XXX

Pornófilmet forgattak több eperjesi templomban

Ott, ahol a hívők vasárnaponként imádkoznak.

2017.12.14 08:45ma.hu

Az egyik legnagyobb pornómegosztó portálra került fel az egyik olyan film, amit az eperjesi templomokban forgattak le - tudta meg a pozsonyi Új Szó. A hívők és az egyház felháborítónak tartják a történteket.

A felnőttfilm ugyanis Eperjes egyik szimbólumának tartott templomban játszódik. A felvételen erotikus jelenetek láthatók, egy nő mutogatja magát, majd ezt követően egy férfivel közösülni kezd ott, ahol a hívők vasárnaponként imádkoznak.

A videót feltehetően három évvel ezelőtt forgatták. A helyi lakosok felháborodtak, különösen, hogy a videót legalább három templomban forgatott jelenetekből vágták össze. Az egyház feljelentést tesz az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.