Érthetetlen

Rejtély: órákig lógott a reptéren egy nő - szó szerint - videó!

A turista felmászott a hatodik emelet magasságában az acélkábelekre, és ott egy tornászhoz hasonló módon váltogatta a pozícióját. Senki sem tudja, ki ő.

2017.12.14 07:03ma.hu

Minden simán ment a bangkoki Suvarnabhumi repülőtéren, amikor egyszer csak egy furán viselkedő lány igen meglepő dolgot művelt. Az európai turista egyszerűen felmászott az acélkábelekre, nagyjából a hatodik emelet magasságában és nekiállt lógni. Ha már nagyon unta, akkor egy tornászhoz hasonló módon váltogatta a pozícióját.

A reptéri biztonságiak órákon keresztül próbálták meggyőzni a lányt, hogy másszon le onnan, semmit nem reagált. Csak miután elkezdett fáradni, ereszkedett lejjebb, végül ráesett a négy méterrel alatta lévő légzsákra.

A hatóságok jelentése szerint semmiféle dokumentum vagy irat nem volt nála, és megtagadta a válaszadást is. Egyes szemtanúk korábban már látták egyedül sétálni éjszaka az egyik bangkoki autópálya szélén. A 20-30 év közötti lány nevét és a nemzetiségét egyelőre nem tudták kideríteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.