Hoppá

Mozdulatlan, fagyott asszonyhoz riasztották a mentőt...

Aztán kiderült, hogy csak egy szobor volt.

2017.12.12 14:08ma.hu
hirdetés

Mozdulatlan, hóval borított asszonyt pillantott meg egy nő a Newcastle-under-Lyme-i Brampton Park egyik padján. Az aggódó városlakó egyből tárcsázta a mentőket.

Az egység egy perc alatt ki is érkezett, majd megállapították, hogy semmi dolguk, a padon ugyanis csak egy szobor "ücsörög".

"A nő, aki hívott minket, jót akart, de nem szállt ki a kocsiból, hogy megnézze, egy szoborról van szó"- mesélte Katie Tudor, a West Midlands Mentőszolgálat szóvivője.

Az életnagyságú fémszobor egyébként egy levelet olvas, melyből megtudja, hogy szerelme meghalt a háborúban. 2014-ben avatták fel, az első világháború kitörésének 100. évfordulója alkalmából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.