Illegális bevándorlás

Egy BMW X5 műszerfalában próbálta becsempészni a 12 éves fiút Európába

A rendőrség elcsípte a marokkói nyugdíjast, aki egy autóba rejtett gyerekkel próbált bejutni Spanyolországba.

2017.12.11 18:31ma.hu
hirdetés

A melillai határon szúrták ki a BMW X5-öst, aminek műszerfala mögött mindenki megdöbbenésére egy 12 éves afrikai gyereket találtak. A 65 éves férfit letartóztatták. Egy speciális készülék segítségével a szívverését sikerült befogniuk. Bár a jeleket látták, elképzelni sem tudták, hol lehet az illegális bevándorló. Alaposan átnézték a kocsit, majd végül a motor és az utastér közötti keskeny területen találták meg a feltehetően guineai gyereket.

A fiatal már alig volt magánál, légzési problémákkal küzdött, elképesztő körülmények között utazhatott a határig.Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.