Csőbomba?

Robbanás történt New York belvárosában

Csőbomba robbanhatott, a környéket kiürítették.

2017.12.11 14:39ma.hu

Legalább egy robbanás történt a Port Authority buszállomásnál helyi idő szerint hétfőn reggel. A rendőröket a 42. utca és a 8. sugárút kereszteződéséhez riasztották, ez két háztömbnyire van a Times Square-től.

Az ABC News szerint csőbomba robbant, sérültek is lehetnek. A Reuters szerint a rendőrség megerősítette a hírt, miszerint egy embert őrizetbe vettek. Úgy tűnik, a testére erősítette a robbanószerkezetet. Ő az egyetlen súlyos sérült. Még nem tudni, hogy a bomba véletlenül robbant-e. Bill de Blasio polgármester szerint az elkövető terrortámadást akart végrehajtani.

Az A, a C és az E jelzésű metróvonalakat leállították, az állomásokat kiürítették.

Egy CNN-nek nyilatkozó szemtanú azt állította, két robbanást is hallott, pedig fülhallgató volt rajta.

A Port Authority az USA legforgalmasabb buszállomása, évente több mint 65 millió utast szolgál ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.