Molesztálás

Botrány: gyerekmolesztálással vádolják a Disney egyik vezetőjét

Az ügyészek több vádat is felhoztak John Heely ellen, melyek szerint kiskorúakat zaklatott.

2017.12.10 15:08ma.hu

Gyerekmolesztálással vádolják John Heely-t, a Disney zenei részlegéért felelős igazgatót. Az ügyészek több vádat is felhoztak ellene.

Szerintük az 58 éves férfi tíz éve két kiskorú lányt molesztált. Az egyik gyermeket 15 évesen rontotta meg, míg a másikat 11 és 15 éves kora között rendszeresen zaklatta.

Heely-t még november közepén tartóztatták le Los Angeles-i otthonában, ám később óvadék fejében szabadlábra helyezték. Az ügyészek szerdán megvádolták, csütörtökön ártatlannak vallotta magát. A Disney-nél betöltött pozíciójából felfüggesztették, ügye januárban folytatódik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.