Tragédia

Ketten haltak meg éjjel egy ógyallai bárban

Egy férfi rátámadt a pincérnőre, aztán lelőtte a nő segítségére siető férfit, majd magával is végzett.

2017.12.08 17:10ma.hu

Lövöldöztek egy ógyallai bárban az éjszaka - írta meg az Újszó. Egy férfi rátámadt a pincérnőre, aztán lelőtte a nő segítségére siető férfit, majd magával is végzett. A nő állapota súlyos, de stabil.

A 61 éves részeg férfi hajnali fél 1-kor tért vissza abba a bárba, ahonnan a tulajdonos, pont a részegsége miatt, korábban elküldte. Ekkor még senki nem hívta a rendőrséget - írja a szlovákiai hírportál.

Akkor még nem sejtettek a bárban, hogy nem üres kézzel érkezett a vadász, aki otthonában hat fegyvert tartott legálisan. Kettőt vett magához ezen az éjszakán.

Nem gyalog indult el, hanem autóba ült, de annyira részeg volt, hogy lehajtott az útról, így a bárig tartó hátralévő utat már gyalog tette meg.

A bárban aztán rálőtt a 21 éves pincérnőre, majd a barátjára is, aki fiatal nő segítségére sietett. A szlovák rendőrök szerint egy hosszú lőfegyverrel először lábon lőtte a 29 éves férfit, majd egy rövid lőfegyverrel fejbe.

A férfi a helyszínen meghalt, a pincérnő súlyos, de stabil állapotban van. Ezután magával is végzett a férfi. Azt egyelőre nem tudni, mi vezetett el a mészárlásig, nyomoznak a szlovák rendőrök.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.