Állatkínzás

Esélye sem volt a kutyának: kábellel kötözték össze, majd egy zsákban kidobták

Kínkeserves vég várt a négylábúra, a legyek teljesen beköpték, levegő is alig jutott a zsákba.

2017.12.07 16:06ma.hu

Szemeteszsákban, összekötözve dobtak ki egy kutyát a folyópartra. Már a végét járta a szerencsétlen állat, mikor két turista véletlenül a dél-olaszországi Messinában a folyópart ezen szakaszára tévedt. Ide ugyanis sok szemetet kihordanak az emberek, egy rothadó marhatetem is volt a Terme Vigliatore folyó partján. Annak köszönhető, hogy észrevették a még élő kutyát, hogy utolsó erejével még próbált segítséget kérni.

A kutya olyan borzalmas állapotban volt, hogy ha nem kap azonnal segítséget, rövid időn belül elpusztul. Az élősködők élve kezdték el felfalni a kutyát! Szerencsére az állatvédők azonnal orvosi ellátásban részesítették, mint kiderült, előtte bántalmazhatták is, ugyanis hátsó lábai le voltak bénulva, emellett ki volt száradva.

Végül az eb az Oliviero nevet kapta, és viszonylag hamar örökbe is fogadták.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.