Gyilkosság

Dráma: Bibliával a kezében lőtték agyon a hitoktatót

Gyilkosa menekülése közben négy autót rabolt el, mire a rendőrség elfogta. Az egyik kocsi vezetőjét lábon lőtte.

2017.12.05 12:16MTI

Agyonlőtte egy férfi Clevelandben az Üdvhadsereg egyik fiatal adománygyűjtőjét - adta hírül hétfőn az AP amerikai hírügynökség.

A gyilkosság a hét végén történt. A 27 éves tettes egy utcán közelről főbe lőtte gyerekek hitoktatásával is foglalkozó áldozatát, a 21 éves Jared Plasecet, aki

a Bibliával a kezében halt meg.

Gyilkosa menekülése közben négy autót rabolt el, mire a rendőrség elfogta. Az egyik kocsi vezetőjét lábon lőtte. A gyilkos a 27 éves William Jones, aki egy év szabadult a börtönből, melyben két évet töltött fegyveres autórablásért, és jelenleg is rendőrségi felügyelet alatt állt. Hogy miért ölte meg az adománygyűjtőt, a rendőrség nem közölte.

Az illetékes bíróság hétfőn úgy döntött, hogy 5 millió dollár óvadék fejében Jones szabadlábon védekezhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.