Légi

Kétszáz élő csótányt akartak a repülőre vinni

Halálra rémült a reptéri alkalmazott.

2017.12.05 10:30ma.hu
hirdetés

Egy idős házaspár csomagja lett gyanús a Koangcsou Pajjün nemzetközi retér dolgozóinak. Mikor a csomagot kinyitották, egy csótány szaladt ki belőle, ám ez még csupán a kezdet volt.

A csomagban ugyanis találtak egy lezárt zacskót, melyben kb. 200 élő csótány nyüzsgött. A reptéri alkalmazott halálra rémült.

Mint kiderült, a házaspár azért hurcolta magával a rovarokat, mert a nőnek valamilyen bőrbetegsége volt. Betegségét egy népi gyógymóddal kívánta kezelni, mely szerint a csótányokat ráeresztik a gyógykenőcsre, majd az így "módosított" kencét viszik fel a beteg bőrfelületre.

Ez a kazelés most elmaradt, ugyanis a biztonsági szolgálat nem engedte felvinni a rovarokat a repülőre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.