India

Már a temetésére vitték a csecsemőt, mikor észrevették, hogy él

Két orvos is tévesen halottnak nyilvánított egy kisbabát Indiában, kirúgták őket.

2017.12.04 11:45ma.hu
hirdetés

Még november 30-án jött a világra egy ikerpár a Delhiben található Max magánkórházban. Egyikük halva született, másikukat pár óra múlva halottnak nyilvánították az orvosok.

Szülei akkor döbbentek rá, hogy a pici mégis életben van, mikor mocorogni kezdett a műanyag zsákban, melyben a temetésére vitték.

Az eset érthetően óriási felháborodást keltett, nem is csak azért mert kevés híján élve temettek el egy csecsemőt. Indiában nem ez volt az első alkalom, hogy egy magánkórház a magas árai ellenére nem nyújtotta a kívánt szolgáltatást.

Az újszülöttet halottnak nyilvánító orvosokat kírúgták. Külsős szakemberek segítségével is vizsgálják, hogyan történhetett ekkora hiba. Az indiai kormány is nyomozást indított az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.