USA

Szokatlan baleset: vadászt "lőtt" a vadászkutya

Rálépett a földön hagyott puskára, ami azonnal elsült.

2017.12.04 09:20ma.hu

Szokatlan baleset történt az Iowa állambeli Woolstockban. Két kutya és négy férfi indult fácánra vadászni, ám egyikük a földön hagyta csőre töltött puskáját.

Az egyik kutya rálépett a fegyverre, ami elsült és megsebesítette az egyik férfit. A férfi bicegve ugyan, de a saját lábán ment a közeli kórházba, könnyebb sérülést szenvedett. Még nem tudni, melyik kutya volt az "elkövető".

A fácánvadászatot engedélyező Iowa Department of Natural Resources (DNR) egyértelműen a vadászt okolja a balesetért, hisz a földre rakta, felügyelet nélkül hagyta csőre töltött fegyverét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.