Tragédia

Egyedül az apa élte túl - mind az öt gyermek bennégett a lakástűzben

Öt kisgyerek halt meg vasárnapra virradóra egy lakástűzben az oroszországi Novoszibirszk mellett, egy faluban.

2017.12.03 10:25MTI
hirdetés

A tűzesetben egy nyolc hónapos, egy másfél és egy hároméves kisfiú, továbbá egy öt- és egy hétéves kislány halt meg - írta az orosz hírügynökség. Az édesapjuk a lakásban volt, amikor az lángra kapott, de ő túlélte a tűzvészt. A gyerekek édesanyja egy hónapja halálozott el.

A szomszédok értesítették a tűzoltókat arról, hogy lángokban áll a lakás. Megpróbálták felébreszteni a bent lévőket, de csak az édesapa tudott kimenekülni, a gyerekek bennégtek.

A hatóságok vizsgálják, hogy mit okozta tragédiát. Az előzetes vizsgálatok alapján arra gyanakszanak, hogy a tűzzel való bánásmód miatt kapott lángra az épület.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.