Migráció

Szétverik a boltokat a migránsok Brüsszelben - videó

Fosztogató migránsokról terjed videó a közösségi oldalakon.

2017.12.02 22:45ma.hu
hirdetés

A videó tanúsága szerint migránsok törnek-zúznak Brüsszelben, mint a posztoló írta, "elkezdték a bevásárlást", ám a felvétel november 12-én készült. Jól látható, hogy bezúzták a kirakatokat, egy bemutatóterem tárgyait az utcára dobálták. Láthatóan nem csak az értékszerzés volt a cél, hanem a rombolás. Az épületen látható felirat szerint a "Galerie du Meuble" üzletet és környékét fosztják ki éppen. Ez egy brüsszeli bútorbolt, és a videón is jól látni, hogy matracokat, asztalokat, hajigálnak, valamint az összes kirakatot bezúzták.

A BBC híre szerint az incidens a marokkói focibajnokság után történt, amelyben legalább 20 rendőr megsérült. Belgiumban igen nagy marokkói csoport él, akik a meccset követően az utcára vonultak. A marokkóiak autókat gyujtottak fel, ablakokat törtek és boltokat fosztottak ki. A rendőrség szernt legalább 300 ember tört-zúzott az utcán. Belgium belügyminisztere szerint "Elfogadhatatlan agresszó érte Brüsszel központját". Hollandiában szintén voltak zavargások, ott is jelentős marokkói tömeg él.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.