Thaiföld

Fogságban tartott óriáskígyó végzett a gazdájával Thaiföldön

Megfojtotta gazdáját egy három méter hosszú, fogságban tartott piton a Thaiföld északi részén fekvő Szukhothajban.

2017.12.02 15:02MTI
hirdetés

Az 55 éves férfi egy nagy agyagkorsóban tartotta az óriáskígyót lábakon állóháza alatt. Hétfőn este, amikor ki akarta venni a korsóból, a piton rátámadt és megfojtotta.

A Bangkok Postban megjelent beszámoló szerint a férfi egy késsel volt felfegyverkezve, amikor a kígyóhoz indult. A piton azonban a nyaka és a teste köré tekeredett. Segélykiáltásaira nővére sietett elő, aki megpróbálta a farkánál fogva elvonszolni a kígyót, de az állat szorítása halálos volt.

Az óriáskígyót végül a szomszédok és a férfi rokonai kapták el, az állat testén vágásnyomok voltak, feltehetően a gazdája késétől származtak – írta a bangkoki napilap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.