Hoppá

Rejtett kamera volt a nászutasok ágya felett

Nem egészen úgy működött a füstjelző, ahogy kellett volna neki.

2017.12.02 12:14ma.hu

Derek és felesége Floridában, Longboat Key-n foglaltak maguknak egy csinos lakást az Airbnb-n keresztül. Eleinte minden remek volt, Dereknek azonban egy idő után feltűnt egy fekete pont az ágyuk feletti füstjelzőben.

Mikor szétszedte a füstjelzőt, ledöbbent: az valójában egy rejtett kamera volt. Azonnal hívták a rendőröket, akik még több kamerát találtak a lakás más pontjain, például a fürdőszobában. Ha ez nem lenne elég, merevlemezekre is bukkantak, különböző felvételekkel.

A lakás tulajdonosát kukkolás vádjával letartóztatták. A férfi azzal védekezett, hogy a kamerákat csak a saját szexpartijain használta, vendégeit soem filmezte velük.

A friss házaspár teljesen kikészült, ez érthető is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.