Segítségnyújtás

Borzalom: kéz nélküli emberhez hívták ki a mentőt

A berlini mentősöket is sokkolta a látvány, amikor csütörtök este kiérkeztek egy taxis segélyhívására. Az utasnak ugyanis, akiről elsőre csak ennyit lehetett tudni, hogy erősen vérzik, hiányzott a keze.

2017.12.01 21:00ma.hu

A berlini mentősöket szinte sokkolta az a látvány, ami egy riasztás után érte őket. Még csütörtök este érkeztek ki egy taxis segélyhívására, aki utasához kért segítséget. MInt mondta, a férfinek erősen vérzik, de mint kiderült, konkrétan hiányzott a keze.

A férfit erős vérzéssel szállították kórházba, ahol azóta is az intenzív osztályon kezelik, és nincs kihallgatható állapotban. A rendőrök keresték a taxiban, és a mentőben is a hiányzó kezet, amit végül egy szemetesben találtak meg.

A nyomozók egyelőre arra várnak, hogy kihallgatható állapotban legyen a férfi, ugyanis ők se tudnak semmit arról, hogy mi történt a férfival.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.