India

Annyira büdös volt a zoknija, hogy végül letartóztatták

Egy Delhi felé tartó buszra szállt fel a férfi, utastársai annyira kiborultak, hogy feljelentették.

2017.12.01 14:16ma.hu

Igazán nem mindennapi ok miatt tartóztatták le a 27 éves Prakash Kumart. A férfi felszállt egy Delhi felé tartó autóbuszra, majd levette a cipőjét és a zokniját. Ezt buszon szerintünk nem szokás, de most nem is ez a lényeg.

A férfi zoknija annyira büdös volt, hogy az utasok egyből kiborultak. Egyikük megkérte Kumart, hogy inkább tegye a zoknikat egy zsákba, vagy dobja ki őket az ablakon. Ő ebbe nem ment bele, mire kitört a veszekedés.

Végül odáig fajult a vita, hogy a buszsofőr megállt egy rendőrörs előtt Himachal Pradesh megyében. Az utasok közfelháborítás miatt panaszt tettek Kumar ellen, a rendőrök pedig letartóztatták.

Kumar ártatlannak vallotta magát, szerinte az utasok minden ok nélkül kötöttek bele. Óvadék ellenében szabadulhatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.