Gyilkosság

Kim Dzsongnamnál ott volt az idegméreg ellenszere

A világ egyik leghalálosabb mérge végzett Kim Dzsongun testvérével. Ott lapult a zsebében az ellenszer, mert számított arra, hogy megpróbálják megölni. Valamiért mégsem használta...

2017.12.01 12:26ma.hu

Az észak-koreai vezető féltestéve készülhetett arra, hogy megpróbálják meggyilkolni. Ezt bizonyítja, hogy táskájában volt annak az idegméregnek az ellenszere, amely végül végzett vele.

Idén februárban a Kuala Lumpuri reptéren két nő lépett Kim Dzsongnamhoz, akik idegmérget kentek arcára és kezére, majd sietősen elhagyták a helyszínt. Dzsongman azonnal segítséget kért, de életét nem sikerült megmenteni, a férfi kórházba szállítás közben életét vesztette.

A legfrissebb hírek szerint Kim Dzsongnam táskájában volt 12 üvegcsében atropin volt, amely az idegméreg elleni ellenszer volt. Az, hogy miért nem használta, egyelőre nem tisztázott.

A két nő bíróság előtt felel tettéért, ők ártatlannak vallották magukat. Mindketten azt hitték, ártalmatlan, rejtett kamerás televíziós játék felvételében vesznek részt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.