Légi

Felszállás előtt még gyorsan kicserélte a ragasztószalagot - videó

Meghökkentő jelenet az amszterdami reptéren.

2017.12.01 12:24ma.hu

Meghökkentő videót készített egy döbbent utas az amszterdami Schipol repülőtéren. A felvételen látszik, amint egy technikus gyorsan kicseréli felszállás előtt a gép hajtóművén lévő ragasztószalagot. A videót készító utas szerint "nem csupán esztétikai okból volt ott az a ragasztószalag".

Az EasyJet hangsúlyozta: nem csupán hétköznapi ragasztószalagról van szó, hanem egy úgynevezett high metallic speed tape-ről, amely rendkívül tartós anyag és még a legkülönfélébb hőmérsékletekkel szemben is ellenálló. Gyakran használják  a gyorsan mozgó tárgyak ideiglenes javítására. Ráadásul nem is olcsó mulatság, egyetlen tekercs több száz dollárba kerül.

A légitársaság kiemelte, ez az eljárás tökéletesen megfelel az előírásoknak, és semmilyen módon nem veszélyezteti az utasok, vagy a gép biztonságát.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.