Oroszország

Szabadulós szexjáték közben kapott infarktust egy férfi

Szabadulószobás szexjáték közben kapott infarktust egy orosz férfi, életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg. Felnőtt tartalom.

2017.11.30 16:32ma.hu

A kazanyi fiatalember kedvesétől kapta ajándékba az Oroszországban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szabadulószobás játékra szóló belépőt.

Eleinte sikerrel, élvezettel teljesítette a feladatokat, ám amikor egy sötét szobában, az ágyhoz bilincselve korbácsolni kezdték, hirtelen rosszul lett.

A helyszínre érkező mentősök megállapították, hogy infarktusa van. Kiszabadítása nem ment egyszerűen, mert a bilincs kulcsa elkeveredett.

Végül csak sikerült, a gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően már jobban van, ám orvosai figyelmeztették, hogy a jövőben inkább tartózkodjon az ilyen jellegű extrém megrázkódtatásoktól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.