Ketten meghaltak

Robbanás egy kínai gyárban, halottak

Épületek omlottak össze, sűrű fekete füst borított mindent.

2017.11.26 09:07MTI

Robbanás történt vasárnap egy gyárban Kína keleti részében, Sanghajtól délre, az előzetes értesülések szerint a detonációban ketten meghaltak, 30-an megsérültek, épületek omlottak össze.

A baleset a Csöcsiang tartománybeli Ningpo városban volt. A CCTV kínai állami televízió filmfelvételein az volt látható, hogy a mentőalakulatok sebesülteket szállítottak, a környéken a robbanás ereje járműveket rongált meg. A területet sűrű fekete füst lepte el.

A robbanás keltette légnyomás a környéken bezúzta a házak ablakait, számos épület romba dőlt.

Szemtanúk sok sebesültről számoltak be. Legkevesebb harminc sérültet kórházba szállítottak.Két évvel ezelőtt, 2015 augusztusában az északkelet-kínai Tiencsin kikötőváros egyik veszélyes anyagokat tároló raktárában történt robbanás, 173 ember meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.