Mad Mike Hughes

Saját készítésű rakétával bizonyítaná, hogy a Föld lapos

Mike Hughes szerint a gömbölyű Földet csak a szabadkőművesek által irányított NASA találta ki.

2017.11.24 15:15ma.hu

Bár Hughes saját maga is rakétát épített, a tudományban nem hisz. Tanulmányozta az aerodinamikát, egyebeket, ám szerinte ezek csupán "formulák". A férfi szerint valójában nincs különbség a tudomány és a tudományos fantasztikum között.

Évek óta próbálta megépíteni a rakétát, ám a limuzinsofőrök fizetése nem éppen kimagasló, így érthetően lassan haladtak a munkálatok.

Azért lassan csak összejött. Mindenféle hulladék alkatrészből tákolta össze a garázsában, majd szépen lefestette. És persze kapott némi támogatást a Research Flat Earth nevű szervezettől is, mely a Föld laposságának "kutatásával" foglalkozik (tényleg van ilyen).

Hughes egy szétbontott lakókocsira tette a rakétát, ez lesz majd a "kilövőállomás".

Rakétája egyébként gőzzel működik, ehhez egy rozsdamentes tartályban forralja majd a vizet. Tervei szerint kb. egy mérföldet tesz majd meg, és 550 méter magasra emelkedik. Ígérete szerint a You-Tube-on is lehet majd követni. Most szombaton indulna. Kíváncsian várjuk, ekkora magasságból (ha sikerül elérnie) meg tud-e győződni a Föld laposságáról, avagy gömbölyűségéről.

Ha szombati projektje sikerrel zárul, legközelebb egyenesen az űrbe menne, szintén saját készítésű rakétával, melyet egy léggömb emelne fel a lehető legmagasabbra. A rakétát aztán gyújtanák be, hogy elérte a kívánt magasságot.

Távlati tervei között szerepel még, hogy indul Kalifornia állam kormányzói székéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.