Katasztrófa

Porig égett egy élelmiszergyár Belgiumban

A sűrű füst után már csak a szinte teljesen megsemmisült gyár épülete maradt.

2017.11.23 20:08ma.hu
hirdetés

Kigyulladt a Milcamps egyik gofrigyára Belgiumban. A tüzet sikerült eloltaniuk a tűzoltóknak, és senki sem sérült meg. A gyár épülete viszont szinte teljesen megsemmisült. A tűz okát még vizsgálják, de úgy tűnik, baleset történt.

A polgármester azt kérte a lakosoktól, hogy maradjanak otthon, a környéken elhaladó autósok pedig ne használják a klímát és a fűtést.

Mindazonáltal a hatóságok szerint nem mérték mérgező anyagok magasabb koncentrációját a gyár környékén Forestben, Brüsszelnél, írja a Le Soir. Viszont további vizsgálatokat fognak végezni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.