Tragédia

Elhunyt David Cassidy

David Cassidy amerikai színészt és énekest, a '70-es évek tinisztárját 67 évesen, a szerettei körében érte a halál - jelentette be családja a közleményében.

2017.11.22 08:52ma.hu

A sztárt többször is szervelégtelenséggel szállították kórházba. Korábban azt mondta, azért fejezi be a turnézást, hogy élvezhesse az életet, saját bevallása szerint pedig időskori elbutulást állapítottak meg nála - írja az atv.hu. Cassidy nevéhez fűződik többek között az I Think I Love You című szám. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint pályafutása alatt többször is elnyerte Grammy-díjat és lemezeit 30 milliónál is nagyobb számban adta el. A BBC emlékeztet, hogy a '70-es években nagyobb rajongói tábora volt, mint a Beatles-nek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.