Tragédia

Mosógépben fulladt eg egy ötéves kislány Oroszországban

A rendőrség vizsgálja az ötéves magadáni kislány szüleinek felelősségét, akinek holttestét a család mosógépében találták meg.

2017.11.22 10:45ma.hu

A gyerek szülei azt állítják, hogy a tragédia napján hat órára hagyták magára a kislányt a lakásban, amikor pedig délután hazatértek, hiába szólították. A holttestét végül az elöltöltős mosógépben találták meg, amelynek bezáródott az ajtaja.

A kórbonctani vizsgálat során megállapították, hogy a gyerek halálát a zárt térben bekövetkezett levegőhiány, azaz fulladás okozta  - írja róla az origo.hu.

A hatóságok őrizetbe vették a szülőket, akik ellen nyomozást indítottak. Azt igyekeznek kideríteni, hogy kellő mértékben gondoskodtak-e a gyermekükről, gyakran hagyták-e hosszú órákig magára, és ha igen – miért nem íratták be egy óvodába. Az is a vizsgálat tárgyát képezi, hogy becsukódhatott-e a mosógép ajtaja magától, vagy a szülők zárták rá a kislányukra, amikor eltávoztak otthonról – írja a RIA Novosztyi.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.