USA

Az életéért könyörgött a fuldokló veterán, az ápolók meg kinevették

Hagytak meghalni egy 89 éves embert egy Georgia-i idősotthonban. Rejtett kamera buktatta le őket.

2017.11.19 14:31ma.hu

Az eset még 2014-ben történt, ám az ápolók egészen ez év szeptemberéig megtarthatták az engedélyüket, dolgozhattak. A Georgia-i idősotthon, ahol dolgoztak mindent megtett, hogy a felvétel ne kerüljön nyilvánosságra.

A The Sun című lap végül mégis megszerezte. A felvételen látható, hallható, ahogy a 89 éves világháborús veterán segítségért könyörög, mert nem kap levegőt. Már az is jó időbe telt, mire az oxigénmaszkot rárakták az idős férfira, ám a maszk nem működött. A nővérek meg vígan nevetgéltek, miközben a férfi elvesztette az eszméletét. Egyikük végül párszor megnyomta az idős férfi mellkasát , ez szívmasszázs akart lenni.

A vádirat szerint az otthon dolgozói egy órát vártak, mielőtt mentőt hívtak. A veterán családja úgy tudta, szerettük természetes halállal vesztette életét. Valósággal sokkot kaptak, mikor meglátták a rejtett kamera felvételét.

Az ápolók a videó felbukkanásáig azt hazudták, ők mindent megtettek a férfiért, többször is próbálták újraéleszteni. Amikor egyiküket, Wanda Nucklest megkérdezte az ügyész, hogy mi volt olyan vicces, azt felelte, már nem is emlékszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.