16 évessel keménykedett

Zaklatási botrány: Stallone is célkeresztben

A vád szerint 16 éves lányt zaklatott az akkor 40 éves színész.

2017.11.17 12:33ma.hu

Egy, a Daily Mail című lap birtokába jutott 1986-os rendőrségi jelentés szerint az akkor 40 éves világsztár megtámadott és szexuálisan zaklatott egy 16 éves lányt Las Vegasban.

Stallone a Túl a csúcson című filmjét forgatta, az egyelőre meg nem nevezett áldozat pedig a családjával nyaralt a városban. A lány a Hilton hotelben találkozott a színésszel, akitől autogrammot kért.

A színész testőre, Mike de Luca ezután odament a fiatalhoz és megkérdezte, mi lenne, ha Stallone érdeklődést mutatna iránta. A lány pozitív választ adott, így kapott egy kulcsot Stallone szobájához, ahol este találkoztak.

A színész és a lány lefeküdtek egymással, aztán megjelent a testőr is, aki csatlakozni szeretett volna. A lány ebbe már nem ment bele. Ekkor arra kényszerítették, hogy orálisan kielégítse a testőrt.

Később Stallone és de Luca megfenyegették, hogy bántalmazni fogják, ha bárkinek beszélni mer a történtekről.

Laura Meltzer, a Las Vegas-i rendőrfőkapitányság szóvivője szerint a Daily Mail birtokába jutott jelentés hitelessége megkérdőjelezhető. John Samolovitch nyugalmazott detektív, a város szexuális bűnözés elleni csoportjának akkori vezetője ugyanakkor úgy véli, a jelentés hitelességéhez nem fér kétség.

Stallone és de Luca ellen állítólag azért nem indult akkor eljárás, mert a lány annyira meg volt rettenve, hogy végül inkább nem akart feljelentést tenni.

Stallone szóvivője, Michelle Bega röviden kommentálta az ügyet: "Nevetséges, határozottan fals történet." Stallone szerint meg sem történt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.