Sorozatgyilkos

Elcsalta a nőket, meggyilkolta és feldarabolta a holttesteket

Siraisi Takahiro a nyolc nőt a közösségi médián keresztül ismerte meg.

2017.11.10 07:04ma.hu

A hatóságoknak sikerült azonosítaniuk a Zama japán városban kilenc embert meggyilkoló sorozatgyilkos mind a kilenc áldozatát - jelentették be pénteken.

A 27 éves gyanúsított a hatóságok szerint négy tinédzser lányt ölt meg; a legfiatalabb 15 éves. Rajtuk kívül öt huszonéves nő és egy 20 éves férfi esett a sorozatgyilkos áldozatául.

A gyanúsított, Siraisi Takahiro azt vallotta, hogy a nyolc nőt a közösségi médián keresztül ismerte meg; a lakására csalta és meggyilkolta őket, a holttesteket pedig feldarabolta.

A férfit október végén vették őrizetbe. A rendőrök egy 23 éves eltűnt nő ügyében akarták kikérdezni, ám a lakásán hét fagyasztóból kilenc áldozat maradványai kerültek elő. A férfi a Twitteren keresztül vette fel a kapcsolatot olyanokkal, akiket nyilvánvalóan foglalkoztatott az öngyilkosság gondolata.


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.