Csoda?

Nézze meg a bagolyfiút - 180 fokban elfordítja a fejét! - videó

A 14 éves pakisztáni fiú, Muhammad Sameer azt reméli, hogy egyszer Hollywoodban köt ki.

2017.11.09 19:26ma.hu

A pakisztáni bagolyfiú képes közvetlenül a saját háta mögé nézni, anélkül, hogy megfordulna - csupán a fejét fordítja el! Mégpedig 180 fokkal - igaz, kis kézi rásegítéssel, de azért valljuk be, ha mi magunk megpróbálnánk, minden bizonnyal egyszer sikerülne: először és utoljára.

A fiú elképesztően rugalmas, nagy vágya, hogy Hollywoodban kössön ki, de most annyival be kell érnie, hogy a karacsi tánccsoport tagja lehet. Elmondása szerint hat éves volt, mikor a tévében látott egy férfit, hasonló képességekkel. Akkor döntötte el, hogy ő maga is eléri ezt az eredményt, onnantól kezdve gyakorolt minden nap.

Elég volt pár hónap, és már képes volt rá, édesanyja viszont teljesen sokkot kapot attól mit művel magával a fia. A fiú tervei szerint horrorfilmekben szerepelne.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.