Németország

35 centis piton volt egy részeg német gatyájában

Fura mozgást észleltek a részeg fiatal nadrágjában a rendőrök.

2017.11.09 12:38ma.hu

Nem sikerült túl jól egy darmstadti fiatal kedd estéje, ugyanis annyira összeveszett valakivel a német városban részegen, hogy a rendőröknek kellett őrizetbe venniük, akik egy meglepetéssel is szembesültek: a fiatal nadrágjában ugyanis rendellenes mozgással szembesültek - adta hírül az AP német rendőrségi forrásokra hivatkozva.

Mikor a mozgás miatt alaposan átvizsgálták a fiatalember ruházatát, meglepve látták, hogy egy 35 centis kígyó, pontosabban piton mozgása okozta a fura kidudorodásokat a ruházaton.

Mikor kérdezték, a fiatal nem tudott válaszolni, hogy kié a hüllő és főleg hogyan került oda, így meglepő húzásra szánták el magukat a darmstadti rendőrök: a fiatalt bevitték egy cellába, hogy józanodjon, a kígyót pedig egy dobozba tették.

Az ügyben jelenleg két vizsgálat folyik, és mindkettő az állattal kapcsolatos: egyrészt szeretnék megtudni, hogy kié a kígyó, és azt is, hogy a nadrágban történő “szállítás” megsértette-e az állatvédelmi törvényeket vagy sem.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.